Kompania RUCI TOURS është një biznes familjarë që u themelua në vitin 1992 dhe që atëherë vazhdon të jetë aktive në linjat ndërkombëtare të autobusëve që transportojnë çdo vit më shumë se 140,000 pasagjerë në Vlorë dhe në Himarë.

Me mbi 15 autobusë në dispozicion të saj dhe 55 të punësuar, renditet si një nga kompanitë e para në zonë, ndërsa rritet vazhdimisht duke ofruar shërbime të cilësisë së lartë për klientët e saj.

Synimi ynë është mbërritja e sigurt dhe në kohë të të gjithë pasagjerëve tanë në destinacionet e tyre. Vazhdojmë punën tonë me korrektësi dhe besueshmëri gjatë gjithë këtyre viteve në sajë të të gjithë atyre që na zgjodhën dhe na preferuan .

FaLang translation system by Faboba